Nordenta

Jannich.dk leverer billeder til Nordenta.

Nordenta er landets største total- leverandør af produkter og ydelser til tandklinikker. Med godt 14,000 forskellige varenumre inden for forbrugsvarer, forskelligt udstyr og indretning fra ledende producenter samt det banebrydende it-system al dente.

Nordenta har ca. 115 medarbejdere fordel på tre lokationer.

I Hørning ved Århus ligger forbrugs- varer og al dente. Herfra service- rer virksomheden, med et samlet bygningsareal på 4000 m2, kunder i både Danmark og Norge.

I Glostrup har udstyrsafdelingen sit hovedsæde. Herfra styres salg og service af udstyr og indretning fra XO Care, Sirona, Soredex samt inform. Desuden har Nordenta lokalt bosid- dende serviceteknikere over hele lan- det.

Nordenta er en del af den svenske LIFCO koncern, som ejer dentaldepot- er i hhv. Danmark, Norge, Sverige og Baltikum.

 Der er lukket for kommentarer.